detel
Standardna ponuda za uslugu terminacije poziva u fiksnoj mrezi DETEL-a

Partneri

Uslugu fiksne telefonije privatnim korisnicima, Detel.Com pruža isključivo preko svojih ovlašćenih partnera (kablovskih operatora), koji u sklopu svojih paketa, korisnicima nude i Detel telefonsku uslugu. Korisnik usluge fiksne telefonije postaje se zaključivanjem Korisničkog ugovora. Zahtev se podnosi pozivanjem jednog od naših partnera, pisanim putem ili lično u njihovim kancelarijama.

Kablovski partneri sa kojima sarađujemo u Srbiji su:
IKOM, Jotel, Astra telekom i drugi.

Zašto telefonija, zašto operateri rade sa nama?


Kablovskim operatirima pružamo najefikasniji način da svojim korisnicima ponude usluge fiksne telefonije i dižemo njihovu vrednost.

Dižemo konkurentnost - Kompletna Triple play usluga.

Dodatni prihod od novih usluga.

Podrška, kod tehničkih i “netehničkih” stvari vezanih na telefoniju: regulativa, prodaja.

Povećavamo vrednost CaTV po korisniku.


Brzina ulaska na tržište.

Već pripremljena infrastruktura.


Iskustvo i kvalitetna usluga.


Rešenje u “klaudu”.

Niska početna investicija.


Jeftinije održavanje i godišnji troškovi.


Fleksibilni oko modela saradnje.

O nama

Detel.Com je pouzdan i inovativan telekom operator sa visokim kvalitetom usluga, konkurentnim cenama i višegodišnjim iskustvom na polju IP komunikacija. Firma je osnovana 2005. godine i članica je Detel Global grupe iz Slovenije. Pored Slovenije i Srbije, Detel Global je direktno prisutan i na tržištu Bosne i Hercegovine.

Detel.Com svojim poslovnim korisnicima nudi poslovnu telefoniju i rešenja koja povećavaju efikasnost a istovremeno smanjuju troškove. Pomenuta rešenja se mogu koristiti na fiksnim i mobilnim uređajima (smart telefonima i tabletima), na poslu, kod kuće ili na putovanjima bilo gde u svetu. Detel.Com nudi komunikacije bez granica, povezuje ljude i poslove a svojim sadašnjim i budućim partnerima u Srbiji donosi nove usluge i nove mogućnosti za rast i jačanje konkurentnosti.

Kompanija Detel Global je osnovana 2000 godine u Sloveniji.

Detel je bio prvi Call by Call Operater (Carrier Code je 1099) za međunarodne odlazne pozive u Sloveniji. Sa ovom uslugom Detel Global je uveo brend Detel.
Detel je takođe kao prvi Fix voice operater (operater fiksne telefonije) u Sloveniji, zajedno sa UPC Telemach, ponudio je “Voice” servis u sistemu Kablovske TV mreže u 2007. godini.
U 2009-oj ponudu smo raširili na Bosnu i Hercegovinu.
U 2014. ponudili smo našu uslugu fiksne telefonije u Srbiji.